Mirosław Dukszto

Szef Kuchni

Z gastronomią związany od 19 lat. Doświadczenie zdobywał m.in. w restauracji Pinokio, znajdującej się na Sopockim Monte Casino oraz restauracji Panorama w Gdyni. W kuchni jest tradycjonalistą. Specjalizuje się w kuchni polskiej, odważnie czerpiąc inspiracje z kuchni europejskiej. Na każdym talerzu, w każdej potrawie, w każdym kęsie chce przekazać naszym Gościom kwintesencję smaku, lekkiego charakteru i nadmorskiej rześkości. Uważa, że dobry szef kuchni musi po prostu lubić swoją pracę, wówczas dzielenie się swoimi umiejętnościami z współpracownikami to sama przyjemność.

Oscar Haberland

Zastępca Szefa Kuchni

Jako kucharz pracuje od 2008 roku. Gotowanie to nie tylko jego zawód ale i pasja. Jak sam twierdzi dzień nie spędzony w kuchni to dzień stracony! W pogoni za pracą wyemigrował do Francji, gdzie doskonalił swój warsztat przez ponad dwa lata. Nie jest to jedynak jego jedyne doświadczenie zawodowe. Ma w sobie dużo optymizmu i ogromne poczucie humoru, którym zaraża współpracowników (gotując – zawsze śpiewa i to nie najgorzej).

Bartosz Roszkowski

Kucharz

Kucharz z 15 letnim stażem pracy, specjalizujący się w kuchni polskiej i śródziemnomorskiej. Wyróżnia go przede wszystkim kreatywność i bogate doświadczenie w branży gastronomicznej. Stale pogłębia swoją wiedzę kulinarną, szukając inspiracji w świeżych, sezonowych produktach na lokalnych rynkach. Jego niewyczerpane pokłady enegrii i dobrego humoru sprawiają, że wychodzący z restauracji goście zawsze wracają.
Prywatnie to szczęśliwy mąż i ojciec dwójki dzieci, a także sportowiec.