Patrycja Walkusz

Kucharz sekcji śniadaniowej

Od 10 lat związana z kuchnią i gotowaniem. W swojej karierze zawodowej związana była z tawerną Rybaki w Sopocie oraz restauracją Pasibrzuch która znajduje się na terenie Politechniki Gdańskiej, następnie trafiła do Hotelu Mistral Sport w Gniewinie. W naszej restauracji odpowiada za przygotowanie śniadań. Prywatnie szczęśliwa mama, zakochana w swojej córce.

Piotr Chmielewski

Szef Kuchni sekcji Cateringowej

Kucharz z 12 letnim stażem pracy, specjalizujący się w kuchni polskiej i śródziemnomorskiej. Wyróżnia go przede wszystkim kreatywność i bogate doświadczenie w branży gastronomicznej. Stale pogłębia swoją wiedzę kulinarną, szukając inspiracji w świeżych, sezonowych produktach na lokalnych rynkach. Jego niewyczerpane pokłady energii i dobrego humoru sprawiają, że wychodzący z restauracji goście zawsze wracają.

Tomasz Sopoński

Kucharz sekcji zimnej oraz śniadaniowej

Swoja przygodę z gastronomią zaczął w wieku 21 lat, na swoim koncie posiada 8 letnie doświadczenie. W kuchni jest z zamiłowania nie z zawodu. Jego przygoda kulinarna zaczęła się w Sopockim Pinokiu, następnie doświadczenie zdobywał w restauracji Classic w Ergo arenie, gdzie obsługiwał wiele ważnych wydarzeń sportowych oraz kulturalnych. Prywatnie fascynuje się rowerami, podróżami oraz lubi czytać, nie tylko przepisy kulinarne  ale również dobrą książkę.

Michał Brylowski - młody wilk

Kucharz sekcji gorącej

Najmłodszy z zespołu. Przeszedł wszystkie możliwe szczeble zaczynając od pomocy kuchennej. W Naszej Restauracji odpowiedzialny jest za sekcje gorąca. Makaron z owocami morza w jego wykonaniu to czysta poezja – zdaniem wielu, najlepszy w trójmieście. Oprócz gotowania jego pasją jest piłka nożna. O Michale na pewno jeszcze usłyszycie, jak nie u nas to w telewizji podczas oglądania meczu naszej reprezentacji !